legume la alegere (eu am folosit ardei, dovlecel, fasole verde, fasole boabe de 2 tipuri, sfecla rosie, conopida, rosii)
chiftelele le-am cumparat (Se cheama de fapt crocchette de farro adica niste chiftele mai mari si plate, au forma unui burger, facute cu un tip de grau care la noi nu se cultiva in mod traditional -triticum dicoceum-, dar cred ca poate fi inlocuit cu succes de graul normal. Chiftelele contin broccoli, soia, cartofi, pasta de rosii, seminte de in si de floarea soarelui, cimbrisor, ulei de masline si de floarea soarelui si desigur graul.)
branza mascarpone facuta fara cheag animal (in lipsa se inlocuieste cu smantana)
Legumele se fierb, se condimenteaza si sareaza. Se poate adauga si ulei de masline sau se pot face in tigaie. Se preajesc pentru cateva minute in ulei de masline dupa care se adauga apa si se lasa sa fiarba, la sfarsit toata apa trebuie sa fie evaporata. Se prajesc chifltele si se serveste impreuna cu branza sau smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu